Home

SHOP NU DE MOOISTE ITEMS IN ONZE WEBSHOP! 

BEKIJK DE COLLECTIE

“Bij Fenkel is iedere tas uniek, en met veel liefde en oog voor detail gemaakt.”

Alle materialen worden zorgvuldig bij elkaar gezocht om op die manier zeer unieke producten te kunnen maken!

Nieuwste items

WIE IS FENKEL 

BEKIJK DE COLLECTIE

De tassen van Fenkel zijn allemaal uniek en met de hand gemaakt. Ik hou ervan producten te maken die niet iedereen heeft. Je ziet zoveel massa productie tegenwoordig. Wat maakt jou dan nog uniek? Wie heeft het nou niet meegemaakt dat je iets leuks hebt gekocht, en de volgende dag iemand anders er ook mee ziet lopen. Ik verzamel daarom partijen restleer en verwerk dit tot tassen. Mijn wens is in de toekomst dit assortiment te verbreden, maar voor nu richt ik mij even op het maken van mooie tassen.

Zo zal je snel zien dat er van iedere tas meestal maar één exemplaar te koop is. Welke tas je ook kiest, je weet zeker dat deze uniek is. Hoe leuk is dat! Géén massa productie!

Dit maakt wel dat je een snelle beslisser moet zijn. Van iedere tas is er maar één in de shop. Maar geen zorgen als je favoriete Fenkel tas al verkocht is, komen er spoedig weer mooie tassen bij.

Fenkel is een voorbeeld van hoe we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld door restproducten her te gebruiken in nieuwe producten. En dus niet weg te gooien. De tassen en accessoires die je kunt vinden in de webshop zijn gemaakt van rest leder producten en rest stoffen. Ieder Fenkel product is met veel liefde en zorg handgemaakt in mijn studio in Utrecht.

Wat ik het aller gaafste vind, is wanneer de tas die jij in de webshop koop onderdeel wordt van jouw leven en zich naar jou zal gaan vormen. Leer is een natuurproduct zal zachter worden bij iedere aanraking, gedurende de tijd, aan jouw zijde. Onze passie is om deze recycle producten een nieuw leven naast je te geven.

Met alle zorg en oog voor detail ontwerpt en maakt Josephine de producten die je hier in de webshop kunt vinden. Fenkel is haar passie en creatieve uitlaatklep. Al gedurende haar studieperiode (Hoge school voor de Kunsten) begon Josephine met het ontwerpen en maken van lederen producten. Inmiddels bestaat Fenkel alweer ruim 5 jaar en werkt Josephine iedere dag met veel plezier aan mooie ontwerpen.

Vragen? Ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Mail mij: info@fenkel.com

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Fenkel producten worden na ontvangst van betaling binnen 1 tot 3 werkdagen aan je toe gezonden. Je ontvangt altijd een mailtje met de Track&Trace code.

Waar wordt mijn product in verzonden?

het materiaal wat bedrijven gebruiken om producten mee te verzenden verdwijnen altijd bij het oud papier of in de prullenbak. Daarom gebruikt Fenkel dozen die niet speciaal aangeschaft zijn voor het verzenden van jouw bestelling.

Wanneer wordt mijn bestelling gratis verzonden?

Boven de €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden.

Moet ik verzendkosten betalen?

Goed nieuws! Bij Fenkel betaal je geen verzendkosten (bestelling boven de €50,- ) voor het ontvangen van je bestelling. Wanneer je niet tevreden bent over je product en deze wil retourneren, zijn de retour verzendkosten helaas wel voor jou. De bestelling wordt via PostNL bezorgd.

Hoe kan ik betalen?

Hoera. Naast het doen van een bankoverschijving kan je nu ook met IDeal betalen! Toch liever even zelf overboeken? Dat kan hoor, geef dit aan bij je bestelling. Je krijgt dan automatisch te zien waar je de overschrijving naar toe kan boeken.

ING rekeningnummer:                       T.a.v. FENKEL (O.v.v. uw ordernummer, ontvangen per mail.)

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan gebeuren dat wanneer je de bestelling thuis ontvangt het product toch niet helemaal naar wens is. Je krijgt 14 dagen volledig retourrecht vanaf het moment dat je de bestelling thuis ontvangen hebt. Stuur ons binnen deze 14 dagen een mail met het verzoek tot het retour sturen van je bestelling.
Meld je retour aan via: info@fenkel.com. Zoals ook op de website vermeld zijn de retour verzendkosten voor de koper. Stop je product(en) terug in de originele verpakking*. Stuur je producten retour aan het adres wat je ontvangen hebt tijdens je retour aanmelding via info@fenkel.com.

* Producten worden alleen retour genomen indien zij in de originele staat verkeren en niet beschadigd zijn.

Wanneer de bestelling in goede orde retour ontvangen is en gecontroleerd ontvang je van ons het gehele aankoopbedrag (excl. verzendkosten) retour.

Voorwaarden retourneren
Tijdens de zichttermijn (14 dagen) dien je zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. Je mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. Je dient het product in die mate uit te pakken voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt hebben.

Met welke materialen werkt FENKEL?
Elke tas is uniek. Leer is een natuurproduct, geen enkele huid is exact hetzelfde.

Social media & Contact

Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling of producten in de webshop van Fenkel? Neem dan gerust contact op met ons! Wij beantwoorden je vragen graag.

Email: info@fenkel.com

Facebook: www.facebook.com/fenkel

Instagram: Studio Fenkel

We doen ons uiterste best je e-mail of berichtje tijdens kantooruren binnen 1 werkdag te beantwoorden.

PHOTO WALL

BEKIJK DE COLLECTIE